Hunddagis Hundpensionat *tillfälligt stängtVIACANIS HUNDSTUGAN
 

Hunden är människans bästa vän, och det vi på känner för hundar har vi medvetet byggt en livsstil runt. Det är en rolig vardag, ett meningsfullt arbete och en förverkligad dröm. Vi älskar hundar. Deras förmåga att spegla sina personligheter när de sover, äter och leker ger glädje i kroppen och det är många gånger svårt att hålla igen skrattet.

VÅR AMBITION OCH VÅRT FOKUS ÄR ATT HUNDARNA SKA HA EN KUL, STIMULERANDE OCH SÄKER VISTELSE HOS OSS.

Alla som har eller har haft en nära relation till en hund känner också till den personlighet som döljer sig bakom den mjuka pälsen. Ingen hund är den andra lik. Precis som hos oss människor finns det personligheter och skillnader i behoven. Därför utgår vi alltid utifrån individen.

Vår samlade kunskap om hur man hanterar olika hundar utifrån individ blir vår KVALITÉT. Vi ser vem just din hund är och försöker skapa rätt förutsättningar för att just denne ska trivas. För oss är det viktigt att erbjuda Era hundar personlig och kärleksfull omvårdnad, och alla hundar ska känna sig trygga och ha roligt hos oss.

Vi lämnar aldrig någonsin några hundar ensamma ute på gården. Skulle de vid tillfälle lämnas ensamma i byggnaden vistas de i sina  respektive rum.

VÅRT MÅL ÄR ENKELT: Din hund ska vara glad även då den inte är tillsammans med dig och din familj.

Vi  bedriver hunddagis, inackordering i pensionat/gäststuga m.m. Verksamheten är helt anpassad för att ta hand om Din hund. Stugan är som sagt nybyggd och anpassad för hundens behov av både lugn och aktivitet, och ligger centralt här i Hällefors.

Inskolningstid på hunddagis är ca 1 vecka. Vissa inskolningar kan vara längre och andra behöver mindre tid. Hunden lämnas kortare tid under några dagar för att se hur den trivs och med vilka hundar den eventuellt passar ihop.

Under inskolningstiden har både HUNDSTUGAN och hundägaren rätt att säga upp avtalet utan uppsägningstid. Därefter gäller 1 månads uppsägningstid. Finns det plats tar vi också emot Din hund tillfälligt över dagen om Du behöver det.

Hund som är inackorderad hos oss som blandas inte med övriga hundar utan tillåtelse från Er.